Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki

Apartmaji Vila Golf ***

APARTMAJI VILA GOLF *** se nahajajo v centru Rogaške Slatine. Na zadnji strani so obdani so z gozdom in parkom, ki ohranja svojo podobo že skoraj sto let. V neposredni bližini hotela je naravni izvir mineralne vode. Ponudbo Vile dopolnjujejo “Terme Rogaška” s svojimi odprtimi in zaprtimi bazeni, whirlpooli in savnami. Prav tako pa je v bližnjem objektu Aparthotel Slatina na voljo izvrstna kuhinja z možnostjo priprave dietne prehrane.

Manj kot 100m od objekta so oddaljeni zdravstveni dom, trgovski center, knjižnica, restavracije, gostinski lokali, sprehajalne poti, kolesarske steze. Pozimi obratuje smučišče Janina, ki se nahaja za hotelom Donat in je oddaljeno od apartmaja 1 km.

APARTMAJI so idealeni za vse, ki želite pozabiti naglico vsakdana in se sprostiti v čudovitem naravnem okolju, z namestitvijo visoke kakovosti, v svetovno znanem zdravilišču Rogaška Slatina.

V ponudbi sta dva tipa apartmajev za dve ali štiri osebe v velikosti 52 m2 za 4 osebe ali 30 m2 za  2 osebi. Apartmaji so sodobno opremljeni s telefonom, TV sprejemnikom s satelitskimi programi, dostopom do interneta, lastnim ogrevanjem in klima napravo, kompletno urejeno kuhinjo ter kopalnico. Povsod je možnost priprave dodatnega ležišča.

Ime:

E-naslov:

Telefon:

Datum prihoda:

Datum odhoda:

Apartma:

Sporočilo:

Vpiši znake iz zgornje slike: